REGULIERE TANDHEELKUNDE

Van Gils & Lie tandartsen is een moderne groepspraktijk waar tandarts Fanny Lie A Njoek zorg draagt voor de algemene tandheelkunde voor jong en oud.

Specialistische behandelingen op het gebied van de parodontologie en implantologie kunnen binnen onze praktijk worden uitgevoerd door parodontoloog-implantoloog Peet van Gils.

Tevens werken wij nauw samen met diverse andere specialisten op het gebied van de orthodontie en kaakchirurgie.

Een gezond gebit begint met preventie en een goede mondverzorging. Wij besteden veel   aandacht en tijd aan begeleiding, informatieverstrekking en voorlichting, waarbij onze preventie-assistentes en mondhygiënistes een centrale rol spelen. Zij zorgen in samenwerking met u voor een advies op maat met zelfzorgzaamheid en een stabiele mondgezondheid als doel.

Vertrouwd raken met een regelmatig tandartsbezoek  is een voorwaarde voor een gezond gebit en begint al op jonge leeftijd. Dit betekent dat kinderen al vanaf 2 jaar welkom zijn in onze praktijk voor een eerste kennismaking. De nadruk ligt in eerste instantie voornamelijk op het wennen en voorlichting.

Tandarts Fanny Lie A Njoek levert samen met haar team maximaal mogelijk, duurzame esthetische en restauratieve tandheelkunde met als streven een goede functie van het gebit, optimale esthetiek en afwezigheid van mond- en tandziekten. Goede samenwerking onderling, innovatie, duurzaamheid, kindvriendelijk, strategie ten aanzien van de ouderenzorg, werkplezier en passie voor het vak zijn de speerpunten van de praktijk.

jong-en-oud.