NIEUWS

 

Onderzoek wijst uit dat implantaten bij ouderen niet minder goed werkt dan bij jongeren.

Klik hier voor het wetenschappelijk artikel uit The Clinical Oral Implants Research 2017.

Klinische avond door parodontoloog Peet van Gils

Woensdag 1 november a.s. zal Peet van Gils spreken tijdens de klinische avond  Implantologie & bot – en weefselregeneratie in Breukelen. Kijk hier voor het programma.

Patiënttevredenheidsonderzoek

Met trots kunnen wij melden dat u onze praktijk met een 8.6 heeft gewaardeerd. Hartelijk dank voor uw feedback en verbeterpunten.

Nieuwe mondhygiënist

Vanaf september 2016 tot en met mei 2017 heeft Noëlle Vincken, 4e jaars student Mondzorgkunde aan Acta , parodontologie-stage gelopen bij Van Gils & Lie tandartsen. Deze stage heeft zij met goed gevolg afgerond. Zij is inmiddels klaar met haar studie en zal vervolgens werkzaam zijn bij Van Gils & Lie tandartsen. Wij wensen Noëlle  werkplezier en een prettige tijd bij ons.

Maandagavond extra openstelling bij de mondhygiëniste en tandarts

Om u op korte termijn een afspraak bij onze mondhygiënistes te kunnen geven is er elke maandagavond een extra openstelling tot 19:15 uur. Belt u met onze receptioniste voor het maken van een afspraak.

Waarderingssites

Op internet bestaat de mogelijkheid om je zorgverlener te beoordelen. Zo kunnen anderen zien hoe de zorgverlener gewaardeerd wordt. Wij zouden het op prijs stellen als u Van Gils & Lie tandartsen waardeert op één van de volgende sites (of op beide!):

Klik hier om ons te waarderen op ZorgkaartNederland

Team van Gils & Lie tandartsen volgen:

U kunt ons actief volgen op https://www.facebook.com/vangilsenlie