NIEUWS

MBO stagiaire tandartsassistent

  Sinds november loopt Yvonne Exmann, 2e jaars MBO studente, stage bij Van Gils & Lie tandartsen.

Verkeershinder in 2019

U kunt verkeershinder ondervinden op de A10, A9 , de uitvalswegen rondom Amstelveen en in Amstelveen Centrum- Amstelveen Noord. Houdt u rekening met het plannen van uw reis naar de praktijk toe.

Door werkzaamheden aan de trambaan Beneluxbaan voorlopige nieuwe situatie in 2019: Vanaf maandag 7 januari 2019 is de halte Kronenburg van tram 5 en metro 51 niet meer in gebruik. Voor tram 5 is per 7 januari de nieuwe halte Biesbosch in gebruik. Voor metro 51 kunt u gebruikmaken van de halte Uilenstede of de halte Zonnestein.

Roos de Visser mondzorgkundige i.o.

Vanaf september verwelkomen wij Roos de Visser. Zij volgt in het laatste jaar van haar opleiding gedurende 1 jaar een aanvullende stage in de Parodontologie.

Onderzoek wijst uit dat implantaten bij ouderen niet minder goed werkt dan bij jongeren.

Klik hier voor het wetenschappelijk artikel uit The Clinical Oral Implants Research 2017.

Patiënttevredenheidsonderzoek

Met trots kunnen wij melden dat u onze praktijk met een 8.6 heeft gewaardeerd. Hartelijk dank voor uw feedback en verbeterpunten.

Maandagavond extra openstelling bij de tandarts

Om u op korte termijn een afspraak te kunnen geven is er elke maandagavond een extra openstelling tot 19:15 uur. Belt u met onze receptioniste voor het maken van een afspraak.

Waarderingssites

Op internet bestaat de mogelijkheid om je zorgverlener te beoordelen. Zo kunnen anderen zien hoe de zorgverlener gewaardeerd wordt. Wij zouden het op prijs stellen als u Van Gils & Lie tandartsen waardeert op één van de volgende sites (of op beide!):

Klik hier om ons te waarderen op ZorgkaartNederland

Team van Gils & Lie tandartsen volgen:

U kunt ons actief volgen op https://www.facebook.com/vangilsenlie