NIEUWS

Gastredacteur Peet van Gils

Het Dentista 2019 /4 nummer met thema Parodontologie verzorgd door gastredacteur Peet van Gils.

Nieuw gezicht

Sinds oktober maakt u kennis met tandartsassistente Selma Kolk. U zult haar zowel bij tandarts Fanny Lie A Njoek als bij parodontoloog Peet van Gils werkzaam treffen.

Klinische avond voor verwijzers

Op 30 oktober spreekt Peet van Gils op een klinische avond over minimale invasieve sinusbodemelevatie. Lokatie: Van der Valk Breukelen, tijdstip: 19:00-22:00 uur. Inschrijven als verwijzer of mondhygiënist zie info.

Roos de Visser mondzorgkundige 

Vanaf september verwelkomen wij Roos de Visser en zal zij werkzaam zijn bij Van Gils en Lie tandartsen. Zij heeft het afgelopen jaar van haar opleiding de Paro-differentiatie stage gelopen onder begeleiding van parodontoloog Peet van Gils en heeft in juli 2019 haar opleiding voltooid.

MBO stagiaire tandartsassistent

  Wij leiden tandartsassistenten op en bieden een stageplaats aan voor een 2e of 3e jaars MBO student Tandarts assistent.

Door werkzaamheden aan de trambaan Beneluxbaan voorlopige nieuwe situatie in 2019: De halte Kronenburg en halte Zonnestein van tram 5  is voorlopig niet meer in gebruik. Voor tram 5 is de tijdelijke halte Biesbosch in gebruik. Het autoverkeer kan bij Kronenburg en Zonnestein de Beneluxbaan weer oversteken via de nieuwe, aangelegde zuidelijke wegdekken.

Onderzoek wijst uit dat implantaten bij ouderen niet minder goed werkt dan bij jongeren.

Klik hier voor het wetenschappelijk artikel uit The Clinical Oral Implants Research 2017.

Patiënttevredenheidsonderzoek

Met trots kunnen wij melden dat u onze praktijk met een 8.6 heeft gewaardeerd. Hartelijk dank voor uw feedback en verbeterpunten.

Maandagavond extra openstelling bij de tandarts en  mondhygiënist

Om u op korte termijn een afspraak te kunnen geven is er elke maandagavond een extra openstelling tot 19:30 uur. Belt u met onze receptioniste voor het maken van een afspraak.

Waarderingssites

Op internet bestaat de mogelijkheid om je zorgverlener te beoordelen. Zo kunnen anderen zien hoe de zorgverlener gewaardeerd wordt. Wij zouden het op prijs stellen als u Van Gils & Lie tandartsen waardeert op één van de volgende sites (of op beide!):

Klik hier om ons te waarderen op ZorgkaartNederland

Team van Gils & Lie tandartsen volgen:

U kunt ons actief volgen op https://www.facebook.com/vangilsenlie