NIEUWS

Roos de Visser mondzorgkundige 

Vanaf september verwelkomen wij Roos de Visser en zal zij werkzaam zijn bij Van Gils en Lie tandartsen. Zij heeft het afgelopen jaar van haar opleiding de Paro-differentiatie stage gelopen onder begeleiding van parodontoloog Peet van Gils en heeft in juli 2019 haar opleiding voltooid.

MBO stagiaire tandartsassistent

  Wij leiden tandartsassistenten op en bieden een stageplaats aan voor een 2e of 3e jaars MBO student Tandarts assistent.

Afscheid Pauline Haverman

Na jarenlange trouwe dienst hebben wij per augustus  afscheid genomen van Pauline Haverman. Wij respecteren haar keuze meer tijd te willen besteden aan hobby’s en privéleven. Onze receptionist Marije Goes blijft uw aanspreekpunt en zal ondersteund worden door ons team van tandartsassistenten.

Verkeershinder in 2019

U kunt verkeershinder ondervinden op de A10, A9 , de uitvalswegen rondom Amstelveen en in Amstelveen Centrum- Amstelveen Noord. Houdt u rekening met het plannen van uw reis naar de praktijk toe.

Door werkzaamheden aan de trambaan Beneluxbaan voorlopige nieuwe situatie in 2019: Vanaf maandag 7 januari 2019 is de halte Kronenburg van tram 5 en metro 51 niet meer in gebruik. Voor tram 5 is per 7 januari de nieuwe halte Biesbosch in gebruik. Voor metro 51 kunt u gebruikmaken van de halte Uilenstede of de halte Zonnestein.

Zomerwerkzaamheden Amstelveenlijn 14 juli t/m 25 augustus 2019

Lees hier de informatie.

Onderzoek wijst uit dat implantaten bij ouderen niet minder goed werkt dan bij jongeren.

Klik hier voor het wetenschappelijk artikel uit The Clinical Oral Implants Research 2017.

Patiënttevredenheidsonderzoek

Met trots kunnen wij melden dat u onze praktijk met een 8.6 heeft gewaardeerd. Hartelijk dank voor uw feedback en verbeterpunten.

Maandagavond extra openstelling bij de tandarts

Om u op korte termijn een afspraak te kunnen geven is er elke maandagavond een extra openstelling tot 19:15 uur. Belt u met onze receptioniste voor het maken van een afspraak.

Waarderingssites

Op internet bestaat de mogelijkheid om je zorgverlener te beoordelen. Zo kunnen anderen zien hoe de zorgverlener gewaardeerd wordt. Wij zouden het op prijs stellen als u Van Gils & Lie tandartsen waardeert op één van de volgende sites (of op beide!):

Klik hier om ons te waarderen op ZorgkaartNederland

Team van Gils & Lie tandartsen volgen:

U kunt ons actief volgen op https://www.facebook.com/vangilsenlie