NIEUWS

De richtlijnen vastgelegd in Richtlijn Infectiepreventie voor Mondzorgpraktijken ( WIP-richtlijn) zoals de Mondzorg die nastreeft lijkt toereikend te zijn om Covid-19 preventie na te streven.
Lees het artikel van Prof. Dr. G.A. van der Weijden: https://eur03.safelinks.protection.outlook.com/?url=https%3A%2F%2Fwww.dentista-magazine.nl%2Findex.php%2F43-vak%2Falgemeen%2F134-verantwoorde-mondzorg-ten-tijde-van-de-uitbraak-van-het-coronavirus-covid-19

Update maatregelen tegen verspreiding van het Covid-19 virus

In aansluiting op de maatregelen die de overheid heeft genomen zullen wij vanaf 16 maart tot in ieder geval 6 april de reguliere mondzorg niet langer uitvoeren. Wij beperken ons tot spoedeisende behandelingen bij niet-corona patiënten. Welke spoedeisende behandelingen hieronder vallen, leest u in deze Update. Momenteel zijn wij van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 8:30-12:00.

Wij vragen uw medewerking voor besmetting preventie van het  Covid -19 virus

Gastredacteur Peet van Gils

Het Dentista 2019 /4 nummer met thema Parodontologie verzorgd door gastredacteur Peet van Gils.

Even voorstellen:

Van februari 2020 tot en met juni 2020 zult u kennismaken met Raja Hofwijks, stagiaire en MBO studente tandartsassistente. Zij is op woensdag en donderdag aanwezig.

Nieuw gezicht

Sinds oktober maakt u kennis met tandartsassistente Selma Kolk. U zult haar zowel bij tandarts Fanny Lie A Njoek als bij Parodontoloog Peet van Gils werkzaam treffen.

Roos de Visser mondzorgkundige 

Vanaf september verwelkomen wij Roos de Visser en zal zij werkzaam zijn bij Van Gils en Lie tandartsen. Zij heeft het afgelopen jaar van haar opleiding de Paro-differentiatie stage gelopen onder begeleiding van parodontoloog Peet van Gils en heeft in juli 2019 haar opleiding voltooid.

MBO stagiaire tandartsassistent

  Wij leiden tandartsassistenten op en bieden een stageplaats aan voor een 2e of 3e jaars MBO student Tandarts assistent.

Door werkzaamheden aan de trambaan Beneluxbaan voorlopige nieuwe situatie in 2020 : Vanaf maandag 7 januari 2019 is de halte Kronenburg van tram 5 en metro 51 niet meer in gebruik. Voor tram 5 is de nieuwe halte Biesbosch in gebruik. Vanaf 9 maart 2020 zal de halte Kronenburg wel weer geopend zijn voor tram 5. Per 3 maart 2019 neemt pendelbus 55 de route van metro 51 in Buitenveldert en Amstelveen over tot januari 2021.

Het autoverkeer kan bij Kronenburg en Zonnestein de Beneluxbaan weer oversteken via de nieuwe, aangelegde zuidelijke wegdekken.

Onderzoek wijst uit dat implantaten bij ouderen niet minder goed werkt dan bij jongeren.

Klik hier voor het wetenschappelijk artikel uit The Clinical Oral Implants Research 2017.

Patiënttevredenheidsonderzoek

Met trots kunnen wij melden dat u onze praktijk met een 8.6 heeft gewaardeerd. Hartelijk dank voor uw feedback en verbeterpunten.

Maandagavond extra openstelling bij de tandarts en  mondhygiënist

Om u op korte termijn een afspraak te kunnen geven is er elke maandagavond een extra openstelling tot 19:30 uur. Belt u met onze receptioniste voor het maken van een afspraak.

Waarderingssites

Op internet bestaat de mogelijkheid om je zorgverlener te beoordelen. Zo kunnen anderen zien hoe de zorgverlener gewaardeerd wordt. Wij zouden het op prijs stellen als u Van Gils & Lie tandartsen waardeert op één van de volgende sites (of op beide!):

Klik hier om ons te waarderen op ZorgkaartNederland

Team van Gils & Lie tandartsen volgen:

U kunt ons actief volgen op https://www.facebook.com/vangilsenlie