NOTA

Onze declaraties worden verzorgd door het factoringbedrijf Infomedics. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het factureren en innen van uw declaraties. Zij nemen ons dat werk uit handen, zodat wij meer tijd hebben voor onze zorgverlening en aandacht voor u.

U ontvangt de declaratie van Infomedics en betaalt deze rechtstreeks aan Infomedics.  Vervolgens dient u zelf de declaratie bij uw zorgverzekeraar in.

Vanaf 16 november 2015 start uwnota.nl met digitaal factureren en ontvangt u voortaan onze nota van Infomedics via e-mail. . Hierdoor werken wij mee aan het vereenvoudigen van de administratie en het is ook nog eens  beter voor het milieu.
In plaats van een factuur per post ontvangt u een e-mail met een betaallink. In die e-mail staan ook een factuurnummer en eventueel een inlogcode. Als u met die gegevens inlogt op uwnota.nl kunt u uw factuur inzien en betalen. U kunt betalen via iDeal, via automatische incasso of via internetbankieren. Als u bent ingelogd op uwnota.nl kunt u digitaal factureren ook uitzetten als u liever een factuur per post ontvangt. Ontvangt u nog geen digitale factuur maar wilt u dat wel graag? Geef dan uw e-mailadres door aan onze praktijk. Wij zorgen dan dat u voortaan uw factuur via dat e-mailadres ontvangt.
Hebt u vragen? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen op uwnota.nl. Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u ook contact opnemen met de Servicedesk van uwnota.nl via 0900 777 777 1.

Liever een papieren nota

Als u liever een papieren nota wilt ontvangen kunt u dat aangeven op uwnota.nl. U logt daar in met de betaallink die wij u per e-mail hebben gestuurd. Daarna vinkt u de optie ‘ Factuur per e-mail ontvangen ‘ uit. Vanaf dat moment ontvangt u uw facturen weer op papier via de post.

Servicedesk Debiteuren

Voor vragen over de nota van Infomedics en betalingsregelingen.

Bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 9:00- 17:00 uur en op vrijdag van 9:00- 12:00 uur.

Telefoon: 0900- 7777771 ( € 0,10 per minuut)

Internet : www.uwnota.nl

Bekijk de betalingsvoorwaarden  als PDF

Kopie factuur opvragen

Indien u een kopie van uw originele nota wilt kunt u deze tegen een kleine vergoeding opvragen via telefoonnummer: 0900- 5050 303 [€ 0,50 per gesprek].

Begin februari 2017 zal de naam uwnota.nl worden vervangen door die van Infomedics. Deze verandering is ontstaan vanuit de behoefte om zaken duidelijker en overzichtelijker te maken. In de komende tijd zal Infomedics u hierover informeren. De naam Infomedics zal vanaf februari 2017 verschijnen op uw rekeningen.