TEAM

Fanny   Fanny Lie A Njoek tandarts

  • tandheelkunde 1983 – ‘ 88: Vrije Universiteit Amsterdam
  • diverse waarnemingen in Nederland
  • praktijk in Italië 1990 – ‘98
  • vestiging in Amstelveen 1999

In Italië heeft zij zich  bezig gehouden met orthodontie en esthetische tandheelkunde. Deze 2 differentiaties vragen voortdurend om nascholing en sinds 2014  heeft Fanny zich als tandarts voor orthodontie zich gespecialiseerd  in de orthodontie met de onzichtbare aligners. 

In Nederland heeft Fanny zich door middel van diverse cursussen toegelegd op het verbeteren van de wortelkanaalbehandeling met behulp van een tandheelkundige behandelmicroscoop. 

Peet (2)   Peet van Gils parodontoloog-implantoloog

  • tandheelkunde 1983 – ‘88: Vrije Universiteit Amsterdam
  • diverse waarnemingen in Nederland
  • praktijk in Italië 1990 – ’98:  m.n. dento-alveolaire chirurgie,  parodontologie en orthodontie
  • prosthodontie in een implantologie praktijk 1998 – 2000
  • differentiatie in parodontologie & implantologie  Master of Science ACTA 1999 – 2002

Peet legt zich toe op het werken op verwijzing  voor topreferente tandheelkundige zorg.  Zijn kracht ligt in het combineren van brede diagnostische kennis en het ontwikkelen van meer complexe planning. 

Alleen tandartsen die de fulltime driejarige differentiatie Parodontologie en Implantologie hebben gevolgd, en die succesvol gevisiteerd zijn mogen de titel ‘Erkend Parodontoloog NVvP’ gebruiken. Elke 5 jaar worden zij opnieuw gevisiteerd.

Anneliek (2) Anneliek Honhoff mondhygiënist

Anneliek heeft in 1992 haar diploma tot mondhygiënist behaald en is sinds 2008 in onze praktijk werkzaam. Naast de preventieve zorg in de algemene praktijk is Anneliek gespecialiseerd in uitgebreide parodontale behandelingen en de nazorg op het gebied van de implantologie .

Francisca (2) Francisca Noordhoek  mondhygiënist

Francisca  heeft  haar opleiding tot mondhygiënist  in 2005 succesvol afgerond en heeft zich aansluitend gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met uitgebreide parodontale problematiek. Daarnaast heeft zij afwisselend gewerkt in de algemene praktijk .

 Noélle Vincken mondhygiënist/ mondzorgkundige/ tandarts i.o.

Noëlle heeft haar opleiding in 2017 succesvol afgerond. Haar differentiatiestage Parodontologie heeft zij gevolgd bij Van Gils & Lie tandartsen en zij zal bij ons werkzaam blijven. Tevens zal zij zich als mondzorgkundige toeleggen op het behandelen van primaire cariës (gaatjes).

                                           Roos de Visser mondzorgkundige i.o.

Roos volgt het laatste jaar van haar opleiding en zal gedurende 1 jaar stage lopen in de Parodontologie.

Frances Frances van Alphen preventie-assistente

Frances is sinds 2006 begonnen als tandartsassistente en is in 2009 geslaagd voor haar opleiding tot preventie-assistente. Naast het assisteren van de tandartsen en haar werkzaamheden als preventie-assistente is haar takenpakket uitgebreid tot het geven van anesthesie (verdoving).

Cynthia Cynthia Kalwij preventie-assistente

Cynthia is sinds 2015 bij ons werkzaam en zal naast het verzorgen van de gebitsreiniging en mondhygiëne voorlichting,  haar ervaring uitbreiden als implantologie assistente.

Esther Esther Overdijk tandartsassistente

Esther heeft reeds 7 jaar ervaring als tandartsassistente en is leergierig en ambitieus. Zij assisteert de tandartsen en is operatie- assistente tijdens chirurgische behandelingen.                                

  Melinda Eberlein tandartsassistente

Melinda ziet haar vak als een uitdaging en assisteert de tandarts en parodontoloog.

                                            Laura van Gils tandarts i.o.

Laura is werkzaam als tandartsassistente.

                                            Stella van Gils tandarts i.o.

Stella werkt als tandartsassistente op voornamelijk de maandagavond.

                                           Yvonne Exmann  tandartsassistente i.o.

Yvonne is 2e jaars MBO studente en loopt stage bij Van Gils & Lie tandartsen, erkend SBB leerbedrijf.

Pauline (2) Pauline Haverman receptioniste- office manager

Pauline is sinds 2010 onze receptioniste in de praktijk. Voor al uw vragen en voor het maken van afspraken kunt u bij haar terecht. Tevens zorgt Pauline voor de communicatie met andere zorgprofessionals.

   Marije Goes receptioniste

Marije is sinds februari werkzaam bij Van Gils en Lie tandartsen en staat u op maandag, donderdag en vrijdag graag te woord voor het maken van afspraken. Marije heeft een gedegen boekhoudkundige en administratieve achtergrond.