TEAM

Fanny   Fanny Lie A Njoek tandarts

  • tandheelkunde 1983 – ‘ 88: Vrije Universiteit Amsterdam
  • diverse waarnemingen in Nederland
  • praktijk in Italië 1990 – ‘98
  • vestiging in Amstelveen 1999

In Italië heeft zij zich veel bezig gehouden met orthodontie en esthetische tandheelkunde.

Teruggekomen in Nederland heeft Fanny zich o.a. toegelegd op het verbeteren van de wortelkanaalbehandeling met behulp van een tandheelkundige behandelmicroscoop.

Peet (2)   Peet van Gils parodontoloog-implantoloog

  • tandheelkunde 1983 – ‘88: Vrije Universiteit Amsterdam
  • diverse waarnemingen in Nederland
  • praktijk in Italië 1990 – ’98:  m.n. dento-alveolaire chirurgie,  parodontologie en orthodontie
  • prosthodontie in een implantologie praktijk 1998 – 2000
  • differentiatie in parodontologie & implantologie  Master of Science ACTA 1999 – 2002

Peet legt zich toe op het werken op verwijzing  voor topreferente tandheelkundige zorg.  Zijn kracht ligt in het combineren van brede diagnostische kennis en het ontwikkelen van meer complexe planning.  Algemeen praktische behandelingen, zoals restauraties en kanaalbehandelingen voert hij niet meer uit.

Alleen tandartsen die de fulltime driejarige differentiatie Parodontologie en Implantologie hebben gevolgd, en die succesvol gevisiteerd zijn mogen de titel ‘Erkend Parodontoloog NVvP’ gebruiken. Elke 5 jaar worden zij opnieuw gevisiteerd.

Anneliek (2) Anneliek Honhoff mondhygiënist

Anneliek heeft in 1992 haar diploma tot mondhygiënist behaald en is sinds 2008 in onze praktijk werkzaam. Naast de preventieve zorg in de algemene praktijk is Anneliek gespecialiseerd in uitgebreide parodontale behandelingen en de nazorg op het gebied van de implantologie .

Francisca (2) Francisca Noordhoek  mondhygiënist

Francisca  heeft  haar opleiding tot mondhygiënist  in 2005 succesvol afgerond en heeft zich aansluitend gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met uitgebreide parodontale problematiek. Daarnaast heeft zij afwisselend gewerkt in de algemene praktijk .

 Noélle Vincken mondhygiënist/ mondzorgkundige

Noëlle heeft haar opleiding in 2017 succesvol afgerond. Haar differentiatiestage Parodontologie heeft zij gevolgd bij Van Gils & Lie tandartsen en zij zal bij ons werkzaam blijven. Tevens zal zij zich als mondzorgkundige toeleggen op het behandelen van cariës (gaatjes).

Frances Frances van Alphen preventie-assistente

Frances is sinds 2006 begonnen als tandartsassistente en is in 2009 geslaagd voor haar opleiding tot preventie-assistente. Naast het assisteren van de tandartsen en haar werkzaamheden als preventie-assistente is haar takenpakket uitgebreid tot het geven van anesthesie (verdoving).

Cynthia Cynthia Kalwij preventie-assistente

Cynthia is sinds 2015 bij ons werkzaam en zal naast het verzorgen van de gebitsreiniging en mondhygiëne voorlichting,  haar ervaring uitbreiden als implantologie assistente.

Jessica (2) Jessica Lubbes tandartsassistente

Jessica heeft hiervoor 15 jaar in de zorg gewerkt en was  toe aan een nieuwe uitdaging. Zij verzorgt de sterilisatie werkzaamheden en assisteert de tandarts.

Esther Esther Overdijk tandartsassistente

Esther heeft reeds 5 jaar ervaring als tandartsassistente en is leergierig en ambitieus. Zij assisteert de tandartsen en is operatie- assistente tijdens chirurgische behandelingen.

Pauline (2) Pauline Haverman receptioniste- office manager

Pauline is sinds 2010 onze receptioniste in de praktijk. Voor al uw vragen en voor het maken van afspraken kunt u bij haar terecht.

Corinne (2) Corinne Hogenboom receptioniste

Corinne werkt sinds 2016 bij Van Gils en Lie tandartsen en staat u op donderdag en vrijdag graag te woord voor het maken van afspraken. Zij heeft reeds een ervaren administratieve achtergrond en het goed regelen is haar kracht.