TEAM

Fanny   Fanny Lie A Njoek tandarts 

BIG geregistreerd 19022487302

  • tandheelkunde 1983 – ‘ 88: Vrije Universiteit Amsterdam
  • diverse waarnemingen in Nederland
  • praktijk in Italië 1990 – ‘98
  • vestiging in Amstelveen 1999

In Italië heeft zij zich  bezig gehouden met orthodontie en esthetische tandheelkunde. Deze 2 differentiaties vragen voortdurend om nascholing en sinds 2014  heeft Fanny zich als tandarts voor orthodontie zich gespecialiseerd  in de orthodontie met de onzichtbare aligners. 

In Nederland heeft Fanny zich door middel van diverse cursussen toegelegd op het verbeteren van de wortelkanaalbehandeling met behulp van een tandheelkundige behandelmicroscoop. 

Peet (2)   Peet van Gils parodontoloog-implantoloog

BIG geregistreerd 79021115002

  • tandheelkunde 1983 – ‘88: Vrije Universiteit Amsterdam
  • diverse waarnemingen in Nederland
  • praktijk in Italië 1990 – ’98:  m.n. dento-alveolaire chirurgie,  parodontologie en orthodontie
  • prosthodontie in een implantologie praktijk 1998 – 2000
  • differentiatie in parodontologie & implantologie  Master of Science ACTA 1999 – 2002

Peet legt zich toe op het werken op verwijzing  voor topreferente tandheelkundige zorg.  Zijn kracht ligt in het combineren van brede diagnostische kennis en het ontwikkelen van meer complexe planning. 

Alleen tandartsen die de fulltime driejarige differentiatie Parodontologie en Implantologie hebben gevolgd, en die succesvol gevisiteerd zijn mogen de titel ‘Erkend Parodontoloog NVvP’ gebruiken. Elke 5 jaar worden zij opnieuw gevisiteerd.

Laura van Gils tandarts

BIG geregistreerd 39933755602

Sinds augustus 2023 heeft Laura haar studie tandheelkunde aan het ACTA, Academische Centrum Tandheelkunde Amsterdam afgerond. In de Master 3 fase heeft zij de verdiepingstage in de endodontologie aan het Acta gevolgd. Voorheen heeft Laura tijdens haar studie ruime werkervaring als paro preventie assistent opgedaan en geassisteerd bij de tandartsen. Zij heeft een brede interesse in het vakgebied.

Anneliek (2) Anneliek Honhoff mondhygiënist

KRM geregistreerd 035150

Anneliek heeft in 1992 haar diploma tot mondhygiënist behaald en is sinds 2008 in onze praktijk werkzaam. Naast de preventieve zorg in de algemene praktijk is Anneliek gespecialiseerd in uitgebreide parodontale behandelingen en de nazorg op het gebied van de implantologie .

Francisca (2) Francisca Noordhoek  mondhygiënist

KRM geregistreerd 994932

Francisca  heeft  haar opleiding tot mondhygiënist  in 2005 succesvol afgerond en heeft zich aansluitend gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met uitgebreide parodontale problematiek. Daarnaast heeft zij afwisselend gewerkt in de algemene praktijk .

Esther Esther Overdijk preventie-tandartsassistente

Esther heeft reeds 10 jaar ervaring als tandartsassistente en is leergierig en ambitieus. Zij assisteert de tandartsen en is operatie- assistente tijdens chirurgische behandelingen. Inmiddels heeft zij haar opleiding tot preventie assistent succesvol afgerond.                          

Janny Kalsbeek preventie-assistente

Met Janny hebben we een zeer ervaren preventie assistente toegevoegd aan ons team. Zij behandelt zowel kinderen als volwassenen en past bij de kinderen de Gewoon Gaaf methode toe.

Stella van Gils student tandheelkunde 

U zult Stella werkzaam treffen als preventie assistente in aanvulling op ons preventie team. Stella heeft in de zomer 2022 haar Bachelor Tandheelkunde behaald en volgt de Master 2 fase aan het ACTA , Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam.

 Fleur Hameteman tandartsassistente 

Fleur kiest na haar opleiding in de luchtvaartsector voor een carrière in de zorg. De afwisseling in het vak is inspirerend voor haar. Fleur is handig met computers en is inmiddels een ervaren klinisch assistente.

 Melissa Kalshoven tandartsassistente 

Melissa heeft als gewichtsconsulent reeds een achtergrond in de zorg en met name de interesse in gedrag, motivatie en het contact met de patiënten heeft haar doen besluiten de opleiding tot tandartsassistent te volgen. Inmiddels heeft Melissa ruime ervaring als stoel- en chirurgie assistente.         

Naomi Vlak tandartsassistente i.o.

Naomi maakt een carriere switch van de thuiszorg naar de mondzorg. Zij is geduldig, stelt patienten op hun gemak en is leergierig. Het werken in teamverband geeft haar tevens positieve  energie.                                  

Susan Roeleveld receptioniste en back-office

Susan heeft een achtergrond in de mode en heeft de HTS confectie opleiding gevolgd. Susan heeft gekozen voor een nieuwe uitdaging en is helemaal op haar plek als front – en backoffice medewerker.

Lucia Bonte receptioniste en back-office

Met haar ruime ervaring in de sales staat Lucia graag klaar voor het maken van een passende afspraak. Lucia is mens gericht en straalt rust uit tijdens de alledaagse hectiek aan de receptie.