TEAM

Fanny   Fanny Lie A Njoek tandarts 

BIG geregistreerd 19022487302

  • tandheelkunde 1983 – ‘ 88: Vrije Universiteit Amsterdam
  • diverse waarnemingen in Nederland
  • praktijk in Italië 1990 – ‘98
  • vestiging in Amstelveen 1999

In Italië heeft zij zich  bezig gehouden met orthodontie en esthetische tandheelkunde. Deze 2 differentiaties vragen voortdurend om nascholing en sinds 2014  heeft Fanny zich als tandarts voor orthodontie zich gespecialiseerd  in de orthodontie met de onzichtbare aligners. 

In Nederland heeft Fanny zich door middel van diverse cursussen toegelegd op het verbeteren van de wortelkanaalbehandeling met behulp van een tandheelkundige behandelmicroscoop. 

Peet (2)   Peet van Gils parodontoloog-implantoloog

BIG geregistreerd 79021115002

  • tandheelkunde 1983 – ‘88: Vrije Universiteit Amsterdam
  • diverse waarnemingen in Nederland
  • praktijk in Italië 1990 – ’98:  m.n. dento-alveolaire chirurgie,  parodontologie en orthodontie
  • prosthodontie in een implantologie praktijk 1998 – 2000
  • differentiatie in parodontologie & implantologie  Master of Science ACTA 1999 – 2002

Peet legt zich toe op het werken op verwijzing  voor topreferente tandheelkundige zorg.  Zijn kracht ligt in het combineren van brede diagnostische kennis en het ontwikkelen van meer complexe planning. 

Alleen tandartsen die de fulltime driejarige differentiatie Parodontologie en Implantologie hebben gevolgd, en die succesvol gevisiteerd zijn mogen de titel ‘Erkend Parodontoloog NVvP’ gebruiken. Elke 5 jaar worden zij opnieuw gevisiteerd.

Anneliek (2) Anneliek Honhoff mondhygiënist

KRM geregistreerd 035150

Anneliek heeft in 1992 haar diploma tot mondhygiënist behaald en is sinds 2008 in onze praktijk werkzaam. Naast de preventieve zorg in de algemene praktijk is Anneliek gespecialiseerd in uitgebreide parodontale behandelingen en de nazorg op het gebied van de implantologie .

Francisca (2) Francisca Noordhoek  mondhygiënist

KRM geregistreerd 994932

Francisca  heeft  haar opleiding tot mondhygiënist  in 2005 succesvol afgerond en heeft zich aansluitend gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met uitgebreide parodontale problematiek. Daarnaast heeft zij afwisselend gewerkt in de algemene praktijk .

 Noélle Vincken mondhygiënist/ student tandheelkunde

KRM geregistreerd 996703

Noëlle heeft haar opleiding in 2017 succesvol afgerond. Haar differentiatiestage Parodontologie heeft zij gevolgd bij Van Gils & Lie tandartsen en zij zal bij ons werkzaam blijven. Tevens zal zij zich als mondzorgkundige toeleggen op het behandelen van primaire cariës (gaatjes).

  Brenda Arends mondhygiënist

KRM geregistreerd 994413

Brenda heeft het laatste jaar van haar opleiding de Paro-differentiatiestage gelopen onder de hoede van parodontoloog Peet van Gils en haar opleiding inmiddels meer dan 10 jaar geleden voltooid. Na 5 jaar weggeweest keert Brenda weer terug bij Van Gils & Lie tandartsen.

Esther Esther Overdijk preventie-tandartsassistente

Esther heeft reeds 9 jaar ervaring als tandartsassistente en is leergierig en ambitieus. Zij assisteert de tandartsen en is operatie- assistente tijdens chirurgische behandelingen. Inmiddels heeft zij haar opleiding tot preventie assistent succesvol afgerond.                          

Janny Kalsbeek preventie assistente

Met Janny hebben we een zeer ervaren preventie assistente toegevoegd aan ons team. Zij behandelt zowel kinderen als volwassenen en past bij de kinderen de Gewoon Gaaf methode toe.

                                         Laura van Gils student tandheelkunde

Laura is werkzaam als preventie assistente.

   Fleur Hameteman tandartsassistente i.o.

Fleur kiest na haar opleiding in de luchtvaartsector voor een carrière in de zorg. De afwisseling in het vak is inspirerend voor haar. 

 Melissa Kalshoven tandartsassistente i.o.

Melissa heeft als gewichtsconsulent reeds een achtergrond in de zorg en met name de interesse in gedrag, motivatie en het contact met de patiënten heeft haar doen besluiten de opleiding tot tandartsassistent te volgen.                                                 

   Marije Goes receptioniste

Marije is sinds februari 2018 werkzaam bij Van Gils en Lie tandartsen en staat u op maandag, donderdag en vrijdag graag te woord voor al uw vragen en het maken van afspraken. Marije heeft een gedegen boekhoudkundige en administratieve achtergrond.

Sanne Santoso receptioniste

De kracht van Sanne is met aandacht, respect en rust antwoord te geven op uw vragen. Agendaplanning is haar specialisatie en zij maakt graag voor u een passende afspraak.