IXORG

Onze praktijk is aangemeld bij ixorg
logo_ixorg_crayon

ixorg is een nieuwe manier om uw mondzorg betaalbaar te houden. U bouwt een budget op waarmee u de normale kosten van uw tandarts, orthodontist en mondhygiënist betaalt. Voor gebitsschade door ongevallen bent u bij ixorg wereldwijd verzekerd tot € 10.000,- per gebeurtenis. Bent u klant bij ixorg? Dan kunt u bij ons terecht.

Een uitstekend alternatief voor de aanvullende verzekeringen
In onze praktijk zien wij steeds meer patiënten die niet verzekerd zijn of die overwegen hun aanvullende tandartsverzekering op te zeggen. De veel gehoorde klacht is dat er te veel premie wordt betaald ten opzichte van de ontvangen zorg. De aanvullende tandartsverzekering vergoedt over het algemeen een laag bedrag en lang niet alle behandelingen komen in aanmerking voor een vergoeding.

Sinds kort is er een alternatief, waarbij een persoonlijk budget voor mondzorgkosten wordt gecombineerd met een voordelige verzekering voor gebitsschade bij ongevallen. Dit alternatief heet ixorg en is een initiatief van de NMT, de beroepsorganisatie van Nederlandse tandartsen.

Hoe werkt het?
Bij ixorg zet u maandelijks budget opzij waaruit u uw mondzorgkosten betaalt. Zo bouwt u een persoonlijk budget op voor mondzorgkosten in combinatie met een goedkope calamiteitenverzekering. U betaalt alleen voor werkelijk gemaakte kosten en bij een calamiteit zijn de kosten gedekt tot € 10.000,-.

Het geld blijft van u
U houdt in uw budget rekening met onvoorziene zaken, om niet halverwege bij te hoeven betalen. Als u aan het eind van het jaar geld overhoudt dan blijft dit van u. Dit geld kunt u gebruiken om toekomstige mondzorgkosten mee te betalen. U kunt uw budget ook uitwisselen tussen gezinsleden.

Wilt u weten of ixorg wat voor u is? Kijk op www.ixorg.nl voor meer informatie.