KWALITEIT

Kwaliteit in zorgverlening

We streven naar maximale kwaliteit in zorgverlening en communicatie:

  1. De parodontoloog – implantoloog is erkend door de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP) en door de Nederlandse Vereniging voor Osseointegratie (NVOI). Elke 5 jaar volgt hervisitatie om de kwaliteit te toetsen en te garanderen.
  2. Door opleiding en systematische nascholing bieden wij uw patiënt een efficiënt en volledig up-to-date wetenschappelijk onderbouwde behandeling.
  3. Wij werken volgens protocollen die zijn opgesteld op wetenschappelijke basis. Deze worden doorlopend bijgesteld n.a.v. de huidige literatuur.
  4. De praktijk is voorzien van moderne en geavanceerde apparatuur. Training met protocollen voor hygiëne, sterilisatie en onderhoud zorgt voor het optimaal en veilig functioneren ervan.
  5. Nauw overleg tussen behandelaars en patiënt verzekert u van een juiste behandelingskeuze.
  6. Regelmatig teamoverleg zorgt voor de nodige coördinatie van de behandeling in onze praktijk.
  7. Middels schriftelijke verslaggeving met u en en – indien wenselijk- mondeling overleg met u, streven wij naar optimale communicatie, die de behandeling van uw patiënt ten goede komt.
  8. Onze assistenten en administratief medewerkers doen hun uiterste best om op vriendelijke wijze u en uw patiënt van dienst te zijn. Met uw vragen van algemene aard kunt u gerust een beroep op hen doen.